Verzend - en Retourbeleid

Ruilen & Retourneren

Voorwaarden bij Retouren-Ruilen.
U heeft het recht (herroepingsrecht) om binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling deze aan ons te retourneren (op eigen kosten). Let op dat artikelen van onze Sale pagina niet geretourneerd kunnen worden! De retour gestuurde artikelen dienen aan de volgende voorwaarden te voldoen;
Artikelen kunnen retour gestuurd worden binnen 14 werkdagen. Een kopie van uw factuur (via email ontvangen) dient meegestuurd te worden, zodat wij weten om welke bestelling het gaat.
Artikelen dienen in oorspronkelijke staat in de onbeschadigde originele verpakking in een verzendverpakking (doos en/of brievenbus pakketje) teruggestuurd te worden.
Artikelen dienen ongedragen en onbeschadigd te zijn. (de artikelen worden ook niet teruggenomen als deze gewassen zijn, u zelf een gebrek getracht heeft te herstellen)
De retourzending dient voldoende gefrankeerd te zijn.
Artikelen retour sturen dan zijn de verzendkosten voor de koper. De kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden in mindering gebracht op uw terugbetaling. Wij adviseren om uw retouren met verzendbewijs te verzenden, het verzenden is op eigen risico
Artikel ruilen geen probleem, kosten van retourzending zijn voor eigen rekening. De omgeruilde artikelen verzenden wij wel gratis. 
Artikelen die uitgesloten zijn van retournering
Op gepersonaliseerde producten is het herroepingsrecht niet van toepassing, dit geldt voor bijvoorbeeld shirts met naam, aangepaste maten of modellen.
Indien bij het retourneren/ruilen van de artikelen bovengenoemde regelgeving wordt nageleefd, zal Qiddiez baby en gift shop
het bedrag (met uitzondering van de verzendkosten en eventuele overige kosten door bijv. schade) binnen 5 dagen na ontvangst van de artikelen aan u crediteren.
Qiddiez baby en gift shop behoudt zich het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of slechts een gedeelte van het bedrag te retourneren indien niet binnen 14 dagen retour

gestuurd, als het vermoeden bestaat dat het artikel is gebruikt of (originele verpakking) opzettelijk is beschadigd.
Wanneer de geleverde artikelen niet binnen de termijn van 14 dagen zijn geretourneerd, geldt dat de zending door u is geaccepteerd.

Retour adres:
Qiddiez baby en gift shop Fruitlaan 56
6515 BS
Nijmegen

VERZENDEN & BETALEN

  • Brievenbuspakje €4,10 (NL)

  • pakketpost €6,75 (NL)

  • Gratis verzending › €70 (NL)

  • Afhalen dit geef je aan bij de bestelnotities

  • Veilig betalen via IDEAL

  • Verzendtijd 1 tot 2 werkdagen (gepersonaliseerde producten wat langer zoals een geboorte stoel)


 

© 2019 - 2022 Qiddiez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel