Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
Qiddiez baby en gift shop hanteert bij elke bestelling de onderstaande algemene voorwaarden
Overeenkomst
Als er door de klant opdracht gegeven wordt aan Qiddiez baby en gift shop om één of meerdere artikelen te leveren, dan is er sprake van een overeenkomst die wettelijk bindend is (koop op afstand).
Privacy
Aangepast op 24-05-2018
Qiddiez baby en gift shop gaat met de grootst mogelijke voorzichtigheid om met uw persoonlijke gegevens en zorgen ten alle tijden dat wij voldoen aan de nieuwe privacywet. Dat wil zeggen: wij zullen deze enkel gebruiken voor noodzakelijke doeleinden en deze zullen nooit aan derden worden verstrekt, tenzij daar door jou uitdrukkelijk toestemming voor is gegeven. Heb je iets besteld bij ons, dan verstrekken wij wel jouw gegevens aan onze transporteur POSTNL zodat zij in staat zijn je pakket te bezorgen op jouw adres.
Onze volledige website is beveiligd. Dit betekend dat alles wat u op onze website invult , aanklikt of betaald wordt door middel van een beveiligde verbinding verzonden.
Wat wij verzamelen wij:
1 naam
2 contactgegevens inclusief e-mail
3 demografische gegevens zoals postcode, voorkeuren en interesses
4 betaalgegevens
5 ip adres
U hebt de volgende rechten:
* uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
* inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
* het laten corrigeren van fouten
* het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
* intrekken van toestemming
* bezwaar maken tegen een bepaald gebruik
Inzage en wijzigen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.
Acties
Bij deelname aan acties via Qiddiez.nl of de Facebook pagina van Qiddiez baby en gift shop geeft u automatisch toestemming om uw naam en of foto te gebruiken voor reclame uitingen.
Betaling
We hebben voor de volgende betaalmogelijkheid gekozen:
– IDEAL
– Overboeking
Levering
Qiddiez baby en gift shop zorgt voor een juiste levering van de bestelde artikelen. Qiddiez baby en gift shop behoudt zich het recht voor de koopovereenkomst te ontbinden als de klant zich niet aan de voorwaarden houdt. De gestelde levertijden is een indicatie, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.
Verzending
Artikelen worden verzonden via PostNL en DHL als de betaling ontvangen is. Qiddiez baby en gift shop is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door PostNL of DHL.
Zodra u een bestelling heeft geplaatst en betaald, streven wij ernaar de bestelling binnen 2 werkdagen te verzenden met uitzondering van de handgemaakte artikelen. Wij verzenden via PostNL of DHL. Dit alleen op werkdagen (ma t/m vr). PostNL doet zijn best om uw bestelling binnen 2 werkdagen af te leveren binnen Nederland. Hier kunt u echter geen rechten aan ontlenen.
Onjuiste bezorging
Bij het plaatsen van uw bestelling dient u zelf zorg te dragen voor de vermelding van het juiste afleveradres. U wordt geacht deze gegevens bij iedere bestelling op juistheid te controleren en ze waar nodig aan te passen. Qiddiez baby en gift shop kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het bezorgen van de bestelling op een onjuist adres, wanneer dit het gevolg is van typefouten en/of het invullen van onjuiste gegevens door de klant.
Prijzen
De prijzen op onze webwinkel zijn vaste prijzen. Hierover kan niet onderhandeld worden. De prijzen worden vermeld in euro`s.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

VERZENDEN & BETALEN

  • Brievenbuspakje €4,10 (NL)

  • pakketpost €6,75 (NL)

  • Gratis verzending › €70 (NL)

  • Afhalen dit geef je aan bij de bestelnotities

  • Veilig betalen via IDEAL

  • Verzendtijd 1 tot 2 werkdagen (gepersonaliseerde producten wat langer zoals een geboorte stoel)


 

© 2019 - 2022 Qiddiez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel