Over mij

Over mij                                                                                                                       

Hè, superleuk dat je hier een kijkje komt nemen! Misschien ken je me al, maar misschien ook niet, daarom zal ik me hier even voorstellen.

 

Voorstelrondje

Ik ben Yvonne, 50 jaar en getrouwd en moeder van een zoon en een dochter (24 en 14 jaar oud). Per 18 september 2018 ben ik de trotse eigenaresse van Qiddiez baby-en giftshop, een webshop met een prachtig, breed scala van producten. Het is een wat uit de hand gelopen hobby kan ik wel zeggen en ik vind het zeer leuk om van alles te maken en te verzinnen. Van babynestjes tot bedrukte T-Shirts. Ook voor volwassenen! 

In mijn vrije tijd ben ik creatief bezig: samen met mijn dochter doe ik van alles, maar ook houd ik bijvoorbeeld van (kinder)kleding naaien. Ik neem ook niet vaak de tijd om televisie te kijken, want er broeit van alles in mijn hoofd en dat wil ik dan ook gelijk maken. 

Ontstaan van Qiddiez baby-en giftshop

Maar hoe is Qiddiez ontstaan? Al langere tijd kriebelde het om iets voor mijzelf te gaan doen, maar wat en waarin? In september 2018 zag ik een verkoop advertentie staan van iemand die geen tijd meer had om de webshop te runnen en mijn interesse was gelijk gewekt! Ik heb contact opgenomen en zo geschiedde het dat ik Qiddiez overnam. Eigenlijk alleen eerst kleding en al snel breidde dat uit. Ik heb nu zoveel benodigheden in huis dat ik van alles aan kan bieden. Dat levert orginele en unieke cadeaus en producten op!

 

Persoonlijke aandacht

Dat persoonlijke vind ik binnen mijn bedrijf ook heel belangrijk. Een persoonlijke benadering en persoonlijke aandacht staan bij mij hoog in het vaandel. Klantnummers, wat zijn dat? Nou ja, niet helemaal natuurlijk, in de administratie staat er uiteindelijk wel een klantnummer gekoppeld, maar je snapt me vast :) Ik probeer zoveel mogelijk mee te denken, mee te kijken en je persoonlijk te adviseren.

Heb je dus een vraag of een speciale wens? Neem even contact op, dan sparren we samen even en kijk ik wat de mogelijkheden zijn!

Lieve groet,

 

VERZENDEN & BETALEN

  • Brievenbuspakje €4,10 (NL)

  • pakketpost €6,75 (NL)

  • Gratis verzending › €70 (NL)

  • Afhalen dit geef je aan bij de bestelnotities

  • Veilig betalen via IDEAL

  • Verzendtijd 1 tot 2 werkdagen (gepersonaliseerde producten wat langer zoals een geboorte stoel)


 

© 2019 - 2022 Qiddiez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel